Jordi Holierhoek

Functie: Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueel Therapeut, Dry needling

BIG-nummer 49911605704

Vroeger was ik altijd buiten. Klimmen, klauteren, ravotten, voetballen, continu in beweging. Ook ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam, biologie en de medische wetenschap. Na het VWO wilde ik aanvankelijk geneeskunde gaan studeren, maar ik werd uitgeloot. In plaats daarvan ben ik begonnen aan de studie bewegingswetenschappen in Amsterdam. Hier ben ik echter vroegtijdig mee gestopt, omdat ik liever een meer praktische opleiding wilde volgen, en zo besloot ik mij in te schrijven voor de opleiding Fysiotherapie. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. In dit jaar kwam ik ook in dienst bij Bakker en Bouter Fysiotherapie.
Vanaf 2011 ben ik de HBO master Orthopedisch Manuele Therapie in Utrecht gaan volgen, waar ik in 2014 mijn Master of Science titel mocht ontvangen.
Sindsdien ben ik werkzaam als fysio- en manueel therapeut en behandel ik met name wervelkolom gerelateerde klachten. Vaak zie ik daarbij mensen met chronische pijnklachten, en om die reden werk ik veel samen met verschillende pijnpoli’s in de omgeving.

Terug naar overzicht